Dalsland och Gröna lund

Eftersom sommaren tycktes fortsätta, och vi inte fått nog av semester, passade vi på att åka till Eriks föräldrars fantastiska ställe i Dalsland torsdag-söndag (fritids hade ändå studiedag på fredagen). Vi blev sååå imponerade av deras byggen av både förråd, vedbod och ett fantastiskt garage! Det är bra krut i de gamle fortfarande. På fredagen begav vi oss på jakt efter kantareller. Tyvärr hade det varit ganska torrt, så vi hittade inte jättemycket, men blev så glada för det vi fann! På em åkte vi till ett spännande utflyktsmål , Stenebyleden, med sländor och bäver.

Stenebyleden

Lördagen tillbringade vi först i blåbärsskogen ett par timmar, och sedan satt vi större delen av em och rensade bär, fyra hinkar. Tusen tack till Bille och Bertil för alla bär! På söndag fm reste vi sedan hemåt igen genom vårt vackra land.

Ett par helger senare bar det sedan av mot Stockholm med Eriks jobb, för en dag på Gröna lund och en natt på hotell. Det var fantastiskt väder, och ganska mycket folk, men vi hann alla åka oss nöjda innan kvällsbuffén på hotellet. Därmed kan vi bocka av tivoli på årets agenda med.