Femte semesterveckan

Tiden rusar iväg, och vi har redan varit lediga i fem veckor! Måndagen den här veckan ägnades åt att röja i garaget och flytta alla grejer till mitten. Erik och Elias körde iväg en vända med släpet och köpte hem isolering och OSB-skivor – för nu ska garaget isoleras! Evelina ägnade sig åt att packa för veckans tonårsläger.

Tisdag morgon körde Erik iväg Evelina till bussen mot Klintagården på Öland. Sedan satte vi isolering i garageväggarna och plast, och fick upp OSB-skivor på en vägg.

Isolering

Onsdagen var en riktigt regnig dag. Erik fortsatte med lite OSB-skivor, medan Maria ägnade sig åt att baka, och torsdagen fortsatte på ungefär samma sätt, fast med lite bättre väder. Lite lyx med vildhallon vid tomten:

Vildhallon

På fredagen blev vi äntligen klara med all OSB:

OSB

Vi jobbar inte så snabbt, men så är det ju semester också. Fredag em åkte Maria med Elias för att shoppa inför hösten, då han börjar 7:an. På kvällen tog vi sedan en tur med släpet igen och köpte gipsskivor.

Lördag fm började vi sätta lite gips, och hann väl ungefär halva garaget.

Gips

Sedan körde vi iväg Ludde till snälla familjen Laveson som lovat ta hand om honom några dagar. Innan kvällen packade vi inför vårt nästa semesteräventyr.

Söndag morgon bar det sedan iväg mot Öland och Klintagården för resten av familjen med. Efter att vi checkat in i vår lilla stuga och Evelina återförenats med oss efter tonårslägrets slut, gick vi ner till stranden och badade och lekte en stund.

Klintagården

Sedan tog vi en liten promenad, och njöt av utsikten, och planerade kommande dagar. Härligt med lite sol, värme och familjetid!

Kvarn